Wie is Pim Janszen?

Pim is de oprichter & eigenaar van CAPPA Coaching & Training. Een bedrijf waarmee hij samen met een fantastisch team coaches, trainers en sprekers helpt om magnetisch aantrekkelijk te worden voor hun klanten.

Hij heeft de afgelopen jaren meer dan 2,3 miljoen mensen online bereikt & voor ruim 10.000 een verschil gemaakt met zijn live presentaties, trainingen & persoonlijke coaching. Zijn coaching praktijk & trainingen zijn regelmatig weken vooruit volgeboekt.

Echter, dit was zeker niet altijd het geval. In 2013 begon Pim zijn eigen reis als coach & spreker. Op dat moment vond hij het doodeng om zijn boodschap naar buiten te brengen. Hij twijfelde regelmatig of hij het wel goed deed. En had veel moeite om écht van zijn passie te kunnen leven.

Nu is Pim niet het type om zomaar op te geven. Daarom heeft hij toen alles op alles gezet om de nodige vaardigheden te leren. Omdat hij voelde dat hij kostte wat het kost met zijn missie een verschil wilde maken. Zo heeft hij zo ongeveer alle hoeken & gaten van de wereld afgespeurd om de experts in te schakelen die hem de fijne kneepjes van het vak konden leren.

Waardoor ook zijn bedrijf steeds meer groeide & bloeide.

Na ruim 6 jaar succesvol als coach te hebben gewerkt, ontdekte Pim in 2019 dat zijn hart echt ligt bij het begeleiden & ondersteunen van andere coaches, trainers & sprekers. Zodat deze coaches kunnen genieten van hun werk, leven van hun onderneming & het verschil maken voor hun klanten.

Dat doet hij de afgelopen jaren met prachtige resultaten, zoals hieronder te zien in de ervaringen van onze klanten.
Benieuwd wat Pim voor jou kan betekenen?
Op de website van CAPPA vind je meer informatie:

EEN FENOMENAAL LEVEN
GA VAN WAAR JE BENT - NAAR WAAR JE WILT ZIJN

AANKOMENDE EVENEMENTEN:
FOCUS
De FOCUS Training is hét evenement waar jouw limieten doorbroken worden. Tijdens de FOCUS Training zet jij de stap richting het leven dat je verlangt & verdient.

Copyright © 2023 - Pim Janszen
Copyright © 2023 - Pim Janszen